Barometern med Emelie Nilsson

En av våra föreläsare i projektet är med i Bonus Weekend på Barometern ❤️❤️❤️
Emelie är redo att berätta: ”Nu kan jag ändå känna att jag är värd att ha min plats på jorden”
Emelie Nilsson förlorade sin mamma i cancer när hon var 16 år. Sorgen ledde till ilska som gjorde att hon tappade bort sig själv.
Efter år av misshandel och som medberoende hittade hon till slut hem igen.
Alla har vi våra strider att utkämpa men vi måste våga prata om dem.
Orden är Emelie Nilssons.
Hennes egna strider i livet har redan blivit många och hon har varit i det mörkaste av hål. För när tryggheten i livet försvann flydde hon från sig själv och förlorade till slut både sin själ och sin kropp. Men när allt såg som svartast ut tändes en liten gnista inom henne som gjorde att hon sakta, sakta började ta tillbaka kontrollen över sitt liv.

https://www.barometern.se/feature/emelie-ar-redo-att-beratta-nu-kan-jag-anda-kanna-att-jag-ar-vard-att-ha-min-plats-pa-jorden-af75ed74/

Lämna en kommentar